Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
20 pareri

Dezinfectant maini Skinman Soft Protect - 1 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6902 lei Lei
Cod produs
789
Out Of stock
Descriere
Dezinfectant maini si tegumente Skinman Soft Protect - 1 litru
Antiseptic lichid pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Efect de protectie si ingrijire a pielii datorita continutului de vitamina E, glicerina si Phantenol.
Domenii de utilizare SKINMAN SOFT PROTECT
Pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor personalului medical:
Pentru dezinfectarea mainilor personalului pre si postoperator, laboratoare medicale, cabinete stomatologice, saloane cosmetice
Profilaxia impotriva infectiei cu HBV/HCV si HIV
Actiune ultrarapida pe un larg spectru microbian: bactericid (inclusiv Mycrobacterii), fungicid, virucid (HBV/HCV, HIV, virus Herpetic tip 1 si 2, Rotavirus)
Compatibil cu tegumentele chiar dupa aplicari prelungite si repetate; miros placut Dezinfectie igienica  Efect bactericid si fungicid - 3 ml timp de 30 secunde. Se freaca mainile fara clatire.
Eficacitate impotriva norovirusurilor in 15 secunde
Profilaxia pentru virusul hepatitei B , virusul hepatitei C, Rotavirus - se umezesc bine mainile uscate cu produs, se lasa sa actioneze timp de 1 minut.
Profilaxia pentru HIV, virusuri Herpetice 1 si 2 - se umezesc bine mainile uscate cu produs, se lasa sa actioneze timp de 30 secunde.
In teritorii de risc, suspiciune de TBC - se freaca mainile uscate intens cu 3 ml produs timp de 30 secunde, se repeta procedura (timp total 1 minut)
Dezinfectie chirurgicala  Se freaca mainile uscate intens cu 5 ml produs timp de 1.5 minute, se repeta procedura ( timp total 3 minute)
Compozitie  70% 2-Propanol, clorura de benzalconiu
Substanta activa: 100 grame lichid contin 89 grame ETANOL

Ambalare disponibila  100 ml
500 ml
1 litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura