Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
20 pareri

Kit 20 teste Chlamydia Chlamytop, Biosynex Test

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23919 lei Lei
Cod produs
527
Out Of stock
Descriere
Test Chlamytope Biosynex, 20 de teste.
Eficient. Manevrare usoara.
Rezultate in 15 minute.
Performante ridicate: - sensibilitate: 98,9% - specificitate: 92,5%

Test rapid pentru detectarea antigenului clamidial din tampoane umane. Cartuse de testare individuale, ambalate separat. Test rapid pentru detectarea calitativa a antigenului clamidial din tampoane cervicale la femei si din tampoane uretrale sau probe de urina la barbati.

Testul rapid Chlamydia (tampon / urina) este un test imunologic cromatografic rapid pentru detectarea calitativa a Chlamydia trachomatis din tampoane cervicale la femei si din tampoane uretrale sau probe de urina la barbati.

Testul rapid Chlamydia (tampon / urina) este un test imunologic calitativ, cu flux lateral, pentru detectarea antigenului chlamidial din tampoane cervicale la femei si tampoane uretrale sau specimene de urina la barbati.

Zona de testare este acoperita cu anticorpi specifici pentru antigenul clamidial. In timpul testarii, solutia de antigen extras reactioneaza cu anticorpii clamidiali care sunt aplicati asupra particulelor de testat.

Amestecul calatoreste pe banda si reactioneaza cu anticorpul anti-chlamydia de pe membrana, determinand formarea unei linii colorate in zona tatuajului.

Prezenta acestei linii colorate in zona de testare inseamna un rezultat pozitiv, in timp ce absenta sa inseamna un rezultat negativ.

Ca parte a verificarii evolutiei corecte a testului, este foarte important ca o linie colorata sa apara in zona de control.
Prezenta sa indica faptul ca cantitatea corecta de esantion nu a fost transportata si cresterea a fost corecta.
Numai pentru diagnosticarea profesionala in vitro.

Producator Biosynex Franta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura