Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
20 pareri

Placi pentru microtitrare, 50 buc, Deltalab

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18802 lei Lei
Cod produs
729
Out Of stock
Descriere
Placi de microtitrare, sterile Placa standard 96 din polistiren limpede. Sunt disponibile trei modele cu diferite forme ale godeurilor.
In termeni generali, placile cu fund plat sunt utilizate atunci cand este necesara citirea optica (de exemplu, folosind un spectrofotometru); placile de fund rotunjite si conice sunt foarte utile atunci cand este necesara recuperarea totala a probei; de asemenea, ofera performante mai bune decat placile cu fund plat pentru separarea probelor prin centrifugare.
Cateva aplicatii: - Diluare - Pregatirea probei in serie - Precipitarea proteinelor - hemaglutinare - Placile inferioare conice pot fi utilizate pentru fixarea complementului - Placile cu fund plat sunt, de asemenea, potrivite pentru cresterea celulelor in suspensie si pentru aplicatii ELISA, atunci cand nu este nevoie de o placa pretratata (care imbunatateste aderenta antigen-anticorp la suprafata placii)
Aceste placi pot fi acoperite si cu ajutorul covorasului de etansare sau a foliei de etansare adezive. Ambalate individual.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura