Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
20 pareri

Tuburi stocare culturi microbiologice. 100 buc. Deltalab

0 stars: 0.00 din 0 pareri

117691 lei Lei
Cod produs
699
Out Of stock
Descriere
Trusa contine : cutie cu capac , 100 tuburi cu volum de 2 ml ce contin 25 bilute poroase, cu bulion de conservare
CRYOINSTANT: margele poroase pentru conservarea culturilor microbiologice CryoInstant este un excelent sistem de conservare pentru depozitarea culturii microbiologice (de exemplu ciuperca in faza de sporulare), constand din criofiole de 2 ml care contin 25 de margele poroase si bulion adaugat de crioconservant.
Cu aceste fiole putem: - Obtineti un sistem de stocare perfect pentru congelare. - Obtineti pana la 25 de replici din microorganismul original, pentru a le folosi pe parcursul mai multor ani - Usureaza recuperarea tulpinii stocate, stricand o perla inoculata direct pe mediul solid - Preveniti modificarile si dezghetarea/inghetarea repetitiva a restului de margele - Evitati cresterea ghetii la recuperare, - Imbunatatiti ratele de recuperare a culturilor congelate prin adaugarea de crioconservant in bulion - Minimizati riscul de contaminare incrucisata, - Economisiti spatiu in congelatoare la depozitare.
Criovialele cu filet exterior sunt realizate din polipropilena. Suprafata lor interioara neteda previne contaminarea. Capacele lor includ o saiba din silicon pentru a asigura o etansare pozitiva impotriva scurgerilor. Tuburile si capacele rezista pana la -190 C. Pentru a usura clasificarea probelor, oferim posibilitatea de a obtine criovioane cu capace si margele in cinci culori diferite: fiecare cod afiseaza capace si margele dintr-o singura si aceeasi culoare (cu exceptia codului 409113/6, care este un sortiment) , permitand o identificare rapida si usoara a probelor si oferind un sistem prin care utilizatorii pot codifica diferite specii bacteriene, diferite probe, diferite laboratoare etc.
Si chiar mai mult: cu insertii cu coduri de culoare se poate face o clasificare suplimentara. Criovialele sunt prezentate in cutii de carton (rezistente la -100 C; dimensiuni: 150x150x55 mm) cu 100 de unitati; cutiile sunt descrise in continuare la pagina 202. Fiecare cutie este furnizata ambalata in plastic si etichetata cu codul de referinta, lotul, data de expirare si specificand culoarea capacelor si margelelor. Perioada de valabilitate: 48 luni. Steril la autoclav.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura