Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
20 pareri

Test anticorpi neutralizanti covid-19 - 2 teste

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Cod produs
175
Out Of stock
Descriere
Test Anticorpi Neutralizanti Covid-19

Evalueaza raspunsul sistemului imunitar post-infectie si post-vaccinare.

Trusa de testare rapida DDS Diagnostic pentru IgM/IgG anti SARS-COV-2 detecteaza anticorpii neutralizanti si cei de protectie atat post infectie cat si post-vaccinare.

Studiile clinice efectuate de catre DDS Diagnostic si alte institutii de specialitate pe testele de anticorpi la persoane care s-au vaccinat, comparativ cu metoda prin chemiluminiscenta, au revelat urmatoarele:
Dupa prima doza de vaccin, la persoanele care nu au fost infectate cu SARS-COV-2, IgG poate fi absent sau intr-o cantitate foarte redusa;
Dupa rapel, incepand cu ziua 5-6 post-vaccinare, IgG este prezent. Concentratia creste progresiv in zilele urmatoare (banda IgG se intensifica vizibil de la o zi la alta);
Persoanele care au fost infectate cu SARS-COV-2 dezvolta anticorpi IgG post vaccinare dupa prima doza;
Reactia sistemului imunitar post-vaccinare este foarte asemanatoare cu cea indusa de infectia cu SARS-Cov-2, de aceea pot aparea si anticorpi IgM intr-o cantitate foarte redusa.

Testele sunt foarte sensibile si specifice, studiile clinice realizandu-se cu imunoglobuline standardizate (IgM/IgG specifici proteina spike), de inalta puritate.

Trusele de testare rapida pentru Anticorpi IgG/IgM dezvoltate de DDS Diagnostic au urmatoarele caracteristici:

IgG  Sensibilitatea relativa: 99.38%
Specificitatea relativa: 100%
Acuratete: 99.57%
IgM  Sensibilitatea relativa: 99.07%
Specificitatea relativa: 100%
Acuratete: 99.56%
Important! Detectia si monitorizarea nivelului de anticorpi neutralizanti IgG este importanta pentru evaluarea protectiei anti Covid-19 dupa infectie si dupa vaccinare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura